Velkommen til Pirater & Prinsesser

kundesider

Om oss

Vi ønsker å tilby våre kunder de mest populære temaene for barneselskap i en og samme nettbutikk. Temaene vi tilbyr er varierte, og er hentet fra både gamle og nye tegneserier, barne-TV, filmer og også andre ting barn er opptatt av.

I tillegg til de mest vanlige festproduktene tilbyr vi også piñataer til de fleste temaene. Piñata er et relativt nytt fenomen i Norge, men det er en morsom tradisjon som kan gi barneselskapet en ekstra dimensjon.

Vi er opptatt av at våre produkter skal ha en god kvalitet, og at våre kunder skal oppleve prisene som fornuftige.

Vårt hovedmarked er Norge, men vi sender også til Svalbard, Sverige, Danmark og Finland

Enkel og sikker handel

Trygghet og leveringsevne er like viktig for oss som for våre kunder. Vi benytter anerkjente leverandører av både nettbutikk og betalingssystem, og kan levere raskt og effektivt rett fra lager. All informasjon du trenger finner du her på våre kundesider.

Gjennom vårt lagerstyringssystem vil lagersaldo for de enkelte artiklene nesten uten unntak være oppdatert. Dette gjør at du som kunde må sjekke lagersaldo før du bestiller en vare, slik at du er sikker på at vi faktisk kan levere varen.

For varer som er utsolgt eller nesten utsolgt forsøker vi etter beste evne å holde butikken oppdatert med hensyn til leveringsstatus.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift men eksklusive frakt. Det er ingen skjulte kostnader eller småordregebyr på våre varer, og du får full oversikt over alle kostnader før bestillingen bekreftes. Prisendringer kan forekomme, men endringer den ene eller andre veien påvirker ikke allerede bestilte varer.

Ved salg til Svalbard eller utlandet legges det ikke til norsk mva.

© 2009-2015 Sandaune festartikler

Innholdet på nettsidene piraterogprinsesser.com er Sandaune festartiklers eiendom og er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Det betyr at varemerker, firma- og produktnavn, informasjon om produkter, bilder, design, layout og innhold ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte, uten at dette skriftlig er godkjent av Sandaune festartikler.