Velkommen til Pirater & Prinsesser

Kjøpsbetingelser

Frakt

Alle våre varer sendes med Posten (Bring). Frakt belastes med Postens vanlige satser.  Kundene kan dessuten etter avtale hente sine varer fraktfritt hos oss i Asker.

Pakker som inneholder piñataer blir alltid sendt som Servicepakke.

Små og lette bestillinger kan vi tilby å sende som brevpost dersom dette er ønskelig.  Ta kontakt etter at bestillingen er fullført for å avtale dette. Vi gjør oppmerksom på at hverken Posten eller Pirater & Prinsesser tar ansvar for pakkens innhold når den sendes som brevpost, dersom den kommer frem med skade eller blir borte i posten.

Levering

Ordrene blir behandlet etter hvert om de kommer inn, og blir sendt ut senest neste virkedag etter bestillingstidspunktet så langt vi klarer det kapasitetsmessig. Dersom det pga. uforutsette hendelser tar lengre tid, vil vi gi beskjed om dette.

Lagerbeholdningen for de enkelte produktene er vanligvis oppdatert i nettbutikken. Dersom en artikkel skulle være utsolgt forbeholder Pirater & Prinsesser seg retten til å slette denne fra ordren uten å kontakte kjøper. Dersom det finnes et alternativt produkt vil den utsolgte artikkelen bli erstattet av dette etter at kjøper er kontaktet og aksept er gitt.

Vi opererer ikke med restordrer.

Retur og reklamasjon

Vi gir 14 dagers angrefrist i henhold til Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v.

Loven begrenser imidlertid dette til bare å gjelde ordre med en samlet verdi på 300 kroner eller mer.

Ved retur må varene sendes oss i originalemballasjen og i ubrukt tilstand. Dersom varene returneres nær utløpet av angrefristen er det en fordel om vi får beskjed på forhånd via epost eller telefon . Angreskjemaet som kom sammen med varene bør fylles ut og legges ved. Returporto betales av kunde, men postoppkrav skal ikke under noen omstendighet brukes. Vi er seriøse, og garanterer at tilgodehavendet blir ført tilbake til bankkonto eller betalingskort.

Skulle varene ikke svare til dine forventninger, eller du oppdager feil eller mangler, vennligst ta kontakt pr. epost eller telefon, og vi skal gjøre vårt beste for å utbedre dette.

Dersom pakken er skadet ved mottak må du straks ta kontakt med Posten.

Uavhentede pakker

Posten sender ut hentelapp for din pakke straks den ankommer ditt lokale postkontor. Deretter sendes det en påminnelse om uavhentet sending etter 7 dager. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager, returneres den til oss.

Pirater & Prinsesser forbeholder seg retten til å etterfakturere et gebyr på kr. 250 inkl. mva. dersom en sending ikke hentes. Dette gebyret dekker våre kostnader ved behandlingen av returen, inklusive returporto. Varenes verdi minus frakt blir tilbakebetalt til kunde.

Å unnlate å hente pakken, er ikke det samme som å benytte seg av angreretten! Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, se "Retur og reklamasjon" ovenfor.

Avbestilling/kansellering av ordre

Dersom du ønsker å avbestille en ordre som ennå ikke er levert, påløper et avbestillingsgebyr på 10% av ordresummen inklusive frakt og mva.

Dersom forhåndsbetaling av ordren er avtalt, men betaling ikke er registrert mottatt innen 7 dager etter bestilling, vil ordren bli kansellert. Et kanselleringsgebyr på kr. 100 inkl. mva. blir etterfakturert.

Personvern

Alle opplysninger som er gitt oss i sammenheng med et kjøp hos piraterogprinsesser.com, vil kun bli brukt internt for ordrebehandling. Alle opplysninger i vårt økonomisystem ligger lagret på en slik måte at de ikke skal komme utenforstående i hende. Piraterogprinsesser.com skal ikke selge, leie ut eller på annen måte utnytte de opplysninger som er gitt oss til annet enn det formål som de i utgangspunktet er gitt.  Se forøvrig vår Personvern-side.

Ved å akseptere disse kjøpsbetingelsene godtar kunder som handler hos oss som gjester at vi sender ut nyhetsbrev til den registrerte epostadressen.  De kan når som helst melde seg av dette nyhetsbrevet.

Alder

Etter norsk lov må du være 18 år for å kunne handle hos piraterogprinsesser.com.