Velkommen til Pirater & Prinsesser

betaling og frakt

Ordrebekreftelse

Straks bestillingen er gjennomført vil det automatisk bli generert en bekreftelse. Denne blir sendt til den epostadressen som er registrert på din kundeprofil. Dersom du ikke mottar denne må du ta kontakt med oss på telefon eller epost som angitt på vår kontaktside.

Betaling

Betaling kan skje på følgende måter:

  1. Betaling med Visa/MasterCard. Vi benytter oss av PayPal sin betalingsløsning.

  2. Betaling med Paypal-konto.  Samme løsning som over, men innlogget med PayPal-bruker.

Frakt

Alle våre varer sendes med Posten (Bring), i utgangspunktet som Klimanøytral Servicepakke. Frakten belastes normalt med Postens vanlige satser, men andre tilbud kan gjelde i perioder.  Kundene kan dessuten etter avtale hente sine varer fraktfritt hos oss i Asker.

Små og lette bestillinger kan bli sendt som brevpost etter avtale dersom det er mulig med hensyn til pakkens størrelse. Vi gjør oppmerksom på at hverken Posten eller Pirater & Prinsesser tar ansvar for pakkens innhold når den sendes som brevpost, dersom den kommer frem med skade eller blir borte i posten.

Pakker som inneholder full-størrelse piñataer blir alltid sendt som Servicepakke.

Levering

Ordrene blir behandlet etter hvert om de kommer inn, og blir sendt ut senest neste virkedag etter bestillingstidspunktet så langt vi klarer det kapasitetsmessig. Dersom det pga. uforutsette hendelser tar lengre tid, vil vi gi beskjed om dette.

Lagerbeholdningen for de enkelte produktene er vanligvis oppdatert i nettbutikken. Dersom en artikkel skulle være utsolgt forbeholder Pirater & Prinsesser seg retten til å slette denne fra ordren uten å kontakte kjøper. Dersom det finnes et alternativt produkt vil den utsolgte artikkelen bli erstattet av dette etter at kjøper er kontaktet og aksept er gitt.

Vi opererer ikke med restordrer.

Posten har laget en oversikt over transporttider innenlands for Servicepakker.

Henting

Kunder som vil hente varene selv kan velge dette når de bestiller i nettbutikken.  Der vil alternativet "Henting (etter avtale)" være å finne sammen med relevante fraktalternativ fra Postens fraktguide.

Vår henteadresse er som følger:

Kongsskogen 6
1385 Asker

Denne adressen er vår privatbolig.

Hentetider er fleksible, og avtales med hver kunde på forhånd.